NIKKI BEACH

IMG_2391 IMG_2470 IMG_2471 IMG_2480 IMG_2481 IMG_2499 IMG_2511 IMG_2517 IMG_2525 IMG_2526 IMG_2540 IMG_2560 IMG_2608 IMG_2610 IMG_2616 IMG_2642

 

Ohoj, här kommer jag med ett härligt inlägg från Nikki Beach från igår. Det har varit full rulle med stort F på oss. Sista dagarna på den slappa och lata semester börjar lida mot sitt slut för mina kära och älskade besökare. Då helt plötsligt kommer man ju på allt man vill hinna göra. Så är det ju jämt. Men sen är det perfekt att inte hinna allt heller kanske så dom kommer tillbaka snart igen 😉 Dom har byggt om Nikki Beach här förra året och jag tycker det blev jättefint. Maten har alltid varit god där men kul och sitta där nu när det är så nytt och fräscht. Matteo gjorde det lite extra fint som ni ser på ena bildern, han har målat och skrivit Nikki Beach själv så satte dom upp den på väggen… Gulligt! Om ni är där får ni ju gärna säga till om ni ser den. Annars måste ni ju testa förrätten med buffel-mozzarellan, pesto, tomater, fikon och toppat med pistage nötter sedan till huvudrätt sexy – sallad eller saxy sallad – wrappen. Tänk att dom är fyllda med hummer, mango, avokado, gurka, löjrom och god sås!! Drömmen. Kanske det Vega ligger och drömmer om där het avslappnad i min famn.. Det kunde hon verkligen göra för vi var där en måndag. Om man vill dit och festa lite mer är söndagar ( fredag & lördag med såklart) deras stora party- dag.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!