And the godmother is…

IMG_2231 IMG_2232 IMG_2234 IMG_2269 IMG_2285IMG_2305

Nu blev det här lite fel i tidsordningen med inlägg. Vi har som sagt försökt göra lite mer nu dom sista dagarna så detta gjorde jag och Lisa i söndags. Man kan faktiskt säga att vi smet.. Det var meningen att vi skulle ner och köpa hem lunch från ett favorit sallad-ställe här men som sagt, det var ju söndag. Söndagar här nere är deras vilodag då allt är stängt. I denna värme förstår jag varför dom har siesta och allt är ju öppet så mycket längre här så en hel dag är dom värda att ha siesta tycker jag. Precis som vi tyckte att vi var värda en finlunch. Även om vi inte var klädda för just detta kanske.. Men det gör ju ingenting, jag har ju världens finaste vän ända! För nu ska ni få veta en sak, varför jag smet iväg med Lisa. Just hon är så värd att få bli gudmor till vår lilla Vega. Båda satt med små tårar i ögonen och ingen är ju gladare än vi och förhoppnings Vega att hon ville bli det. Min syster har ju redan en ”titel” till Vega – moster men eftersom man kan ha fler gudmödrar eller som vissa kallar det faddrar är hon också gud. Känns tryggt och veta att dom finns där för henne vad som än händer 🙂 För man vet ju aldrig riktigt vad som sker, ex denna sallad och stawberry- daquri.. det var nog inte en enda jordgubbe i den och salladen var bara utfylld med en hög av groddar. Synd för det såg så mycket godare ut än var det var!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!