Beach baby

IMG_1277 IMG_1282 IMG_1296 IMG_1298 IMG_1322IMG_1324 IMG_1354IMG_1365 IMG_1375

”I left LA for Malibu”.. Eller ”I left Puerto Banus for Puento Romano”.. Idag har vi bara fortsatt med det slöa. Det ända vettiga vi gjort är väl att tittat et pingisbord, som dock verkar lite slutsålt överallt, men min kille kommer inte ge upp på den fronten känner jag. Är det någon som har ett knep sen när det kommer till pingis så jag kan imponera på honom? 😉 På tal nu om cool pojkvän som älskar pingis så måste jag ju säga att jag tycker bröstmjölk är så coolt. Sätter det på ett utslag och vipps så försvinner det. Mirakelmjölk kan vi ju kalla det. Vega verkar tycka den är väldigt god också, hon kan t o m börja gråta ibland om hon inte får.. Det är något helt sjukt gulligt när man ger henne en puss och hon bara gapar för glatta livet och tror hon ska få mat. Vega vill passa på att tacka Gulli för fina mössan hon har här och sin moster för den fina bodyn, båda är från Livly <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så mysigt och härligt ni har det! Är lite lätt avundsjuk! 😀

  Madde 2015-07-22 20:07:25 http://pixiebob.blogg.se
  Svara
  • Svar på Maddes kommentar.

   Åh det är verkligen helt magiskt mysigt 🙂 Även om ingen av oss riktigt vant oss än med värmen.. Hörde att ni fått mer sol hemma i Sverige iaf! Hoppas den håller i sig! Kram

   foodjunkie 2015-07-23 02:04:39
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!