Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Truffle toast

IMG_2654  IMG_2670IMG_2659

 

Det är så trist och laga mat till sig själv.. Det är nog ett vanligt tråk moment för oss alla. Det är ju inte heller kul att äta själv sen. Men när det blir gott kan man ju ingen annat än njuta och kanske t o m sitta och små le lite för sig själv. För Vega sov så det var inte henne jag satt och log åt. Utan jag sätt där i skuggan och åt denna pita- toast. Fylld med ett stekt ägg, tryffel-mouse och fetaost. Ja ni läste rätt, tryffel- mouse.. Den är lika god som det åter. Och jag bara hoppas att den kommer till Sverige inom kort, eller har ni sett den? Det är en Philadelphiaost fast mer som en fluffig mouse som dom smaksatt med tryffel. Mamamia vad gott! Jag älskar tryffel och det gifter sig väldigt bra med ägg, testa bara att strö lite tryffelsalt på omelett om ni inte hittar denna mouse 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!