Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Good news

IMG_1772 IMG_1797 IMG_1809

 

Nu är det tomt i vårt hus.. Min mamma, mina kompisar och mina gullungar till gudbarn har åkt hem. Det här är bilder från sista kvälls promenaden vi tog. Alla laddade upp med kokosvatten och sen var det bara traska på. Stackars lilla Bella hunden fick sitta i barnvagnen sen, tror asfalten är så varm så hon tyckte nog det var lite jobbigt. Och hon var inte super förtjust i kokosvatten..Det är faktiskt riktigt gott just det kokosvattnet, ska visa bild på den sen fall ni ser den så köp och testa! Nu ska ni höra den goda nyheten att idag installeras vår AC i huset. Äntligen! Det hann ju tyvärr inte mina vänner få känna på men det kommer några andra hemifrån nästa vecka iaf 🙂 Måste tacka er för fina mail några av er skickat till mig, jag blir så rörd och glad. Det säger min sambo att han ser på mig att jag blir, så inget jag bara känner ut jag visar det här på andra sidan datan så ni vet! Extra STOR kram till er och kram till er alla andra såklart.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind