Good news

IMG_1772 IMG_1797 IMG_1809

 

Nu är det tomt i vårt hus.. Min mamma, mina kompisar och mina gullungar till gudbarn har åkt hem. Det här är bilder från sista kvälls promenaden vi tog. Alla laddade upp med kokosvatten och sen var det bara traska på. Stackars lilla Bella hunden fick sitta i barnvagnen sen, tror asfalten är så varm så hon tyckte nog det var lite jobbigt. Och hon var inte super förtjust i kokosvatten..Det är faktiskt riktigt gott just det kokosvattnet, ska visa bild på den sen fall ni ser den så köp och testa! Nu ska ni höra den goda nyheten att idag installeras vår AC i huset. Äntligen! Det hann ju tyvärr inte mina vänner få känna på men det kommer några andra hemifrån nästa vecka iaf 🙂 Måste tacka er för fina mail några av er skickat till mig, jag blir så rörd och glad. Det säger min sambo att han ser på mig att jag blir, så inget jag bara känner ut jag visar det här på andra sidan datan så ni vet! Extra STOR kram till er och kram till er alla andra såklart.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!