Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Green Chia- pudding

IMG_2718  IMG_2730 IMG_2733

 

Detta åt jag faktiskt till frukost men somnade faktiskt om sedan efter. Hade så svårt och somna igår och vakna av ett AJ i tån.. Ingen som helst aning om vad som bet mig men tagit allergi tabletter och vilat lite. Tänk om det var en spindel? Tänk om den bitit Vega istället för mig.. Ja usch vad läskigt. Men nu känns det bättre och det som är grädden på moset är ju helt klart den ny installerade AC. Magiskt! Dessutom är det ju fredag. Är det många nu som börjat ta semester kan jag tänka mig? Hoppas det, men är ni sånna som tar semester från att tänka på vad ni äter också? Det hoppas jag inte. Sen vet ni vet det här laget att jag älskar att unna mig och att alla unnar sig godheter och onyttigheter. Det är ju som gör oss att vilja äta nyttigt och hälsosamt. Balansen är de viktiga häri livet! 🙂 Just det jag åt till frukost är ett tips för att inte äta laktos. Går lika bra som ett mellis eller när suget slår till. Chiapudding gjort på mandelmjölk, en tesked agave sirap, pressad citron, och en tesked spirulina. I botten tog jag musli och på toppen massa härliga hallon och blåbär!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind