Green Chia- pudding

IMG_2718  IMG_2730 IMG_2733

 

Detta åt jag faktiskt till frukost men somnade faktiskt om sedan efter. Hade så svårt och somna igår och vakna av ett AJ i tån.. Ingen som helst aning om vad som bet mig men tagit allergi tabletter och vilat lite. Tänk om det var en spindel? Tänk om den bitit Vega istället för mig.. Ja usch vad läskigt. Men nu känns det bättre och det som är grädden på moset är ju helt klart den ny installerade AC. Magiskt! Dessutom är det ju fredag. Är det många nu som börjat ta semester kan jag tänka mig? Hoppas det, men är ni sånna som tar semester från att tänka på vad ni äter också? Det hoppas jag inte. Sen vet ni vet det här laget att jag älskar att unna mig och att alla unnar sig godheter och onyttigheter. Det är ju som gör oss att vilja äta nyttigt och hälsosamt. Balansen är de viktiga häri livet! 🙂 Just det jag åt till frukost är ett tips för att inte äta laktos. Går lika bra som ett mellis eller när suget slår till. Chiapudding gjort på mandelmjölk, en tesked agave sirap, pressad citron, och en tesked spirulina. I botten tog jag musli och på toppen massa härliga hallon och blåbär!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!