Magical moment

DCIM100GOPROGOPR0205. DCIM100GOPROGOPR0218. IMG_2767 IMG_2768 IMG_2776 IMG_2782

 

Hur roligt är det inte med en undervattenskamera.. ? Svinkul. Inte för att det är många bilder som man ser riktigt vad man gör på men vissa är ju riktigt härliga.. Jag älskar ju som sagt att bada! Igår drog vi ner till stranden och ni anar inte vilka vågor det var. Vi tumlades runt som ett par vantar och alla var röda i ögonen efter av allt salt och sand som flögs in. Och då ska jag inte nämna all sand alla kom hem med i öronen. Utom lilla Vega som låg i skuggan och njöt.. med fötterna i sanden. Tänk er att stoppa fötterna i sanden första gången i ert liv. Jag vet bara hur mycket man längtar efter det när man sitter hemma i soffan och det är minusgrader. Tänk då första gången, vilken magisk känsla det måste vara! Hon såg helt klart nöjd ut, eller vad tycker ni? Nu får resten av patrullen här hemma vakna så vi kan åka ner dit igen för jag har gjort picknick till dagens häng på stranden 🙂

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!