Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tasty aubergine

IMG_2802 IMG_2808  IMG_2812

 

Nu har jag faktiskt tidsinställt detta för vi är fortfarande på stranden och lattjar. Tänkte att ni som alla andra gör, älskar att äta grillad mat. Det gör vi nog alla tror jag! Glöm inte att lägga på några skivor auberginer, dom är så saftiga och granna nu. Jag gjorde dom olika tjocka skivor för att se vilken som blev godast, kunde dock inte bestämma mig. Men knepet är att göra en lätt marinad i en skål

 • olivolja
 • citron
 • vitlök
 • färska kryddor – gräslök, rosmarin , timjan hade jag
 • salt & peppar

Lägg sedan ner dessa uppskurna skivor så smaken sätter sig sig fint på dom innan dom ska mysa på grillen. För hoppas ni får till en grillning nu i helgen! Annars är det verkligen inte fel att göra detta och lägga i antingen ugn eller stekplattan. Aubergine är nämligen ett bra alternativ att ha till maten. Både fettsnålt, fiberrikt, B-vitaminer, antioxidanter  och framför allt koppar finns det fullt av. Precis som nästan alla andra grönsaker och frukter så sitter det lite extra bra vitaminer i skalet så är nu inte bara fruktköttet. Men ett bra tips att lägga på minnet, att dom måste också skydda sig mot solen och föroreningar så därför har dom denna starka färg som apelsin ex. Skrubba den och riv i lite skal i yog

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind