Easy sugar thing

IMG_3050 IMG_3057 IMG_3060

 

 

Den är ju så god och enkel den här chiapuddingen. Jag tror jag ätit tre om dagen nu. Bara för att jag inte äter yoghurt för tillfället. Bara vispa ner lite chiafrön imandelmjölk och strö på några iskalla blåbär, honung och lite kokosflingor. Perfekt för mig som lätt blir sugen på någonting! Vi har nämligen farligt goda choklad croissanter här, i stor pack måste man köpa dom också.. Ooops. Men nu är ju helgen slut och sötsugen får gå till dom här härliga tallrikarna som är fyllda med betydligt nyttigare och näringsrikare godheter! Till det har det blivit ingefära te, bara hett vatten och skivor färsk ingefära och honung! Te är ju bra i värmen hur jobbigt det än låter så vi hjälper våra kroppar. Det är svårare för våra kroppar att bli kalla när vi dricker sånt där iskallt g-o-t-t glas vatten i värmen..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Jag måste fråga dig då jag nu gjorde min första chiapudding igårkväll och var jättespänd på att smaka den i morse..Men den var helt rinnig..Jag tog 2 msk chiafrön (Risenta), 2 dl vanlig mjölk, 1 tsk spirulina o lite vaniljsocker..Gjorde det i en vanlig frukostskål med plastfolie över..Har jag missat någon grej tro? 🙂

  Petra 2015-07-28 07:19:56
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Hej Petra! Jag gör min direkt så slipper dom stå under natten, då ser man direkt hur mycket mer mjölk eller chiafrön man behöver. För det är nog bara så att du tog lite mycket mjölk i.. Spirulina är en väldigt speciellt smak så tycker du är modig som börja din frästa chiapudding med en tsk av det 🙂 Jag älskar chipa pudding, så enkelt och nyttigt. Dock smakar den inte så mycket så du bestämmer själv vad du vill at den smakar. Som kanel eller kardemumma 😉

   foodjunkie 2015-07-29 13:56:16
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Sedär! Igårkväll fick jag till rätt mängd så avnjöt en perfekt i morse med kardemumma o riven kokos och det blev en perfekt blandning! 🙂 Så mycket bättre start på dagen och energimässigt märkte jag en enorm skillnad! Tack för tipset! 🙂

    Petra 2015-07-29 18:51:42
    Svara
 • Bättre att ge kroppen det där än sötsaker varje dag 🙂 Tur kanske att det var slut på de onyttiga godsakerna så att det nu bara finns de nyttiga godsakerna kvar 😉
  Det där med te i värmen är en klassiker, när min pappa jobbade i Turkiet (under en sommar!) så fick man te mitt på dagen när det var 40 grader men tydligen så är det bättre än kallt vatten? Konstigt är det iallafall för oss!

  Elin 2015-07-27 20:24:38
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jag är väldigt glad att dom tog slut… och min sambo har förbud att köpa hem dom nu. Jag har ingen hejd när det kommer till dom.. Dom är magiska. Som nutella i crossainterna, och värmer i 20 sekunder så den smälter lite, ja du förstår nog hur hemskt galet gott det kan vara. Men det är chiapudding med 😉 Försöker att dricka te men känns så mer avsvalkande att ta något kallt. Men låter coolt att jobba i Turkiet 🙂

   foodjunkie 2015-07-28 00:20:40
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!