Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hello You

IMG_2989  IMG_3003 IMG_3014 IMG_3020IMG_3026

 

Alltså det är ju helt magiskt här när solen går ner. Det var inte bara mina färgglada kläder som var lyste upp söndagspromenaden. Himlen stod i alla olika toner av rosa och lila! Önskar jag hade världens störta vidvinkel och kunde hissa upp kameran så ni kunde få se så mycket mer. Alla bergen och alla palmerna! Jag älskar palmer, men vem gör inte det.. Istället för våra björkar som jag ändå får pollen allergi av hade jag gärna bytt ut dom allihopa där hemma till palmer 😉 Nu är det ny vecka igen. Jag avslutade förra veckan (igår) med denna promenad och idag blir det lite bygg och fix. Jiho! Får blir dagens träning. Hur har ni haft det i helgen? Hört att det växer fullt med blåbär och kantareller i skogarna där hemma. Jag saknar era gulliga kommentarer, men ni är väl i skogen utan täckning och plockar alla svampar och bär 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!