Best broccoli

IMG_3204 IMG_3209 IMG_3217 IMG_3225 IMG_3226 IMG_3238 IMG_3255 IMG_3264

 

Japp här slutar det aldrig grillas. Kan hända att det ligger en lax där ikväll. Jag är ju som sagt vegetarian så nu är jag trött på att se allt kött som grillas. Känns skönt att inom någon dag kommer min ända vegetarian vän ner hit också. Fast idag kommer mina älskade vänner ner som ska gifta sig i inom kort. Så kan inte tänka mig något annat att dom vill äta bra, träna och bättra på brännan som man knappt kunnat få hemma i Stockholm. Det ska bli så kul med mer besök, och dom har aldrig varit här  förut så känns extra kul och få visa lite. Som jag ska visa er här nu vad som slank ned till middag igår.

Gör först och främst riset. Där i ska du sedan riva ned lite färsk ingefära när riset är klart. Gör nu en dressing på massa härliga färska kryddor( jag hade persilja och gräslök), 2 stycken vitlökar, matolja, en pressad citron, salt och nymalen peppar. Koka upp saltat vatten, lägg ned broccolin i endast en minut. Den ska bara blir lite snabbt varm. Sedan jobba in dressingen i dom. MUMSfilibaba!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Mmmm….sssfilibabba

  Pappa 2015-07-28 15:39:18 http://www.martinlof.com
  Svara
 • Menar du att laxen skulle vara vegetarisk, eller missförstod jag?

  Linda 2015-07-28 15:09:26
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej Linda! Förlåt där var jag otydlig.. Jag är halvt vegetarian, jag äter fisk och skaldjur. Kram

   foodjunkie 2015-07-29 13:59:00
   Svara
 • Men mums med broccoli! Är ju så himla gott med vitlök till så den där dressingen ska jag verkligen göra!
  Är grymt gott att rosta broccoli och blomkål tillsammans i ugnen, samt slänga in massa vitlök. Är rena drömmen så länge man saltar tillräckligt 😉 sen att man stinker vitlök är en annan femma… Gör alltid det när jag har rostat potatis i ugnen med vitlök, eller så var det vitlök med potatis som jag brukar göra? 😉

  Elin 2015-07-28 14:50:11
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jag håller med dig. Jag älskar broccoli, men faktisk helt utan att vara lagad med massa citron och denna dressing! :)Testa jag hoppas du också kommer älska det 🙂

   foodjunkie 2015-07-29 14:02:35
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!