Ginger boost

IMG_3357 IMG_3373 IMG_3374

 

Så glad som jag var för AC-maskinerna äntligen var på plats fick jag äta upp nu.. AC sjukan finns det väl någonting som heter. Trodde jag hade preppat kroppen bra varje morgon med denne ingefära- te. Det hade kanske kunnat blivit värre isf. Nu är jag bara halvt dålig och kunde varit helt, kanske, vem vet. Är det någon som vet ett bra AC knep kanske? Jag är tacksam för alla knep och knåp. Jag vet att jag inte ska klaga då jag har hört om värdet i Sverige så det ska ni bara veta – jag klagar inte! Men det är tur att ni läser detta själva och inte jag som läser upp detta då jag är väldigt täppt. Ska dricka upp all ingefära te nu och faktiskt så kan ni göra er redo för ett recept jag gjorde igår som är världsklass. Skål så länge 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!