Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ginger boost

IMG_3357 IMG_3373 IMG_3374

 

Så glad som jag var för AC-maskinerna äntligen var på plats fick jag äta upp nu.. AC sjukan finns det väl någonting som heter. Trodde jag hade preppat kroppen bra varje morgon med denne ingefära- te. Det hade kanske kunnat blivit värre isf. Nu är jag bara halvt dålig och kunde varit helt, kanske, vem vet. Är det någon som vet ett bra AC knep kanske? Jag är tacksam för alla knep och knåp. Jag vet att jag inte ska klaga då jag har hört om värdet i Sverige så det ska ni bara veta – jag klagar inte! Men det är tur att ni läser detta själva och inte jag som läser upp detta då jag är väldigt täppt. Ska dricka upp all ingefära te nu och faktiskt så kan ni göra er redo för ett recept jag gjorde igår som är världsklass. Skål så länge 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind