Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

J U I C Y salmon

IMG_3382 IMG_3390 IMG_3428 IMG_3437 IMG_3445 IMG_3446 IMG_3451 IMG_3456

 

Idag är det ingen vanlig dag utan min lillasysters födelsedag! Världens finaste är hon också. Önskar bara hon var här i Spanien nu. Läste så fin text hur syskon är mot varann och så mycket stämde in på oss. Ingen som riktigt förstår sig på vår ooootroooligt roliga humor när vi väl säter igång. Vi kan sitta och garva ikapp till dom mest fantastiskt roliga skämten. Hennes kära pojkvän tycker väl vi är från en annan planet då och det kan väl t o m kännas så ibland. Så hoppas vi ses på vår planet idag Frida så äter vi en födelsedagstårta med svenska jordgubbar på men innan blir det såklart kräftor. Det äter vi alltid när vi firar henne och min mamma för dom fyller så här på sommaren 🙂 Eller så kan du visa Ludvig detta recept som jag ska visa er alla nu.

Världens godaste och saftigaste lax. Och den kan ni trolla fram själva! Dundra i massvis med

  • färska kryddor – timjan, rosmarin, gräslök, basilika ( ja alla olika möjliga går bra)
  • 3 vitlökar
  • 75 gram smör
  • 8 msk olivolja
  • salt & nymalen peppar i en drös

Sedan mixa allt detta till en himmelskt smör som doftar ljuvligt! Detta ska sedan smöras på den härliga laxbiten. Toppa med tunna skivor av citron och ha den sedan i folie. Den ska nämligen i ett luftigt stängt paket av folie så alla smaker ångas in i laxen i ugnen. Dessutom att smöret inte ska flyta ut så mycket då den ska dras i laxen så mycket så möjligt. Mmmmmmmm…sssfilibaba! <3

Ps. om det är någon som vill se någonting larvigtkul som kan beskriva mig om min syster är ju helt klart vår gamla blogg vi hade ihop för tre år sedan… håll i er. Tryck på allmänt på sidan så kommer alla inlägg upp. tryck HÄR om ni är nyfikna. Ds.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • mums, dom enkla smakerna är oftast godast 😀 Jag gillar lax tillsammans med vitlök och chili också!

    Elin 2015-07-30 19:33:37
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind