Food for everyone

IMG_3655-2 IMG_3656-2 IMG_3660-2 IMG_3664-2IMG_3671-2 IMG_3662-2

Lite så här kan det se ut just nu när vi fått besök. Vi är 10 styckna som bor här nu så idag blev det att vi ställde maten i köket så fick man ta sig en tallrik och fylla på det man ville ha. Det fanns grillade kyckling vingar, olika kött som grillats sedan in blandat lite marinad. Köttet låg framme ett tag så man inte grillar det när det är det kallt. Lite salt och peppar innan det grillas. Medans det grillas hackades det upp persilja fint, drog lite olivolja på, salt och peppar och hela skivor vitlökar pressades. Det får ligga kvar just där på skärbrädan. För nu ska köttet skäras upp på den skärbrädan och det ska få blandas ihop med alla dessa smakar.

Jag gjorde en grönsaks-gryta / sås att ha till eller till oss som inte äter kött. Började med att bara hacka upp

  • zucchini
  • paprika
  • lök
  • tomat
  • vitlök

Fräs detta i smör och olivolja, häll i lite krossade tomater och matgrädde. Lägg lite färska kryddor och smaka av med salt och peppar. Den är perfekt till bulgurn och broccolin. 🙂 Nu vet ni nog i det här laget at jag lagar mat med färska kryddor för det mesta. Ska visa er det bäst tipset och knepet med just en av dom imorgon! Ha en fin söndag alla ni FINA ni! KRAM

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!