Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Live where palm trees live

IMG_3894-2 IMG_3898-2 IMG_3907-2 IMG_3908-2 IMG_3910-2 IMG_3917-2 IMG_3928-2 IMG_3929-2 IMG_3937 IMG_3945-2 IMG_3953 IMG_3970-2 IMG_3974 IMG_3985-2 IMG_3992-2IMG_3996-2

 

Så var dagen kommen, dagen då Jesper fria till Charlotte för exakt ett år sedan. Vi var på plats för det skedde på vår båt. Vilken ära att få vara med på just ett sådant tillfälle i livet. Jesper var tok nervös och Charlotte hade inga aningar. Så att dom var här med oss igår kändes extra speciellt! Vi skålade champagne och åt ostron. Sen blev det lite flopp då dom glömde att vi beställt huvudrätt. Inget att hänga läpp på, vi fick glass som kompensation.. Vem vill inte ha en kula glass på fina frieri- dagen 😉 Tycker ni om ostron? Jag klarar nog ett eller max tre och dom är små.. Men det jag ville tipsa här om här helt klart detta stället. Dit inga turister verkar ha hittat hit (nästan iaf, vi var ju där..). Trocadero heter det och är en oas på stranden. Ta en vatten-melon- is- te, sitta bland massvis med olika palmer ( vissa ser ju ut som ananaser) och där inne går inte att beskriva, känns lite afrikanskt och modern men framförallt mysigt! 🙂 Sen kan man ju helt klart slänga ihop den där goda tomattårtan. Ska testa sen så kan jag visa resultatet. Grattis igen till Jesper och Charlotte som gifter sig om exakt 19 dagar!! Det sorgliga är att dom åkte hem idag…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind