Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Cauliflower power

IMG_4031 IMG_4036

 

Blomkål – cauliflower eller som på spanska coliflor. Äter ni det ofta? Jag kan tycka att det är ganska bortglömt så här på sommaren.. Även fast den har sin bästa årstid nu. Eller ända fram till november är det faktiskt tittade jag upp. Och det tycker jag lät bra för jag tycker jag äter det mest på hösten när vi börjar ha mysiga höstkvällar i soffan. Nu ska jag absolut inte prata om dom nu när ni äntligen har fått sol där hemma. Utan vi äter dessa små krispiga blommor mest till snacks- tallriken. Så gott och dippa i sås tycker jag! Annars bara hacka upp och ha i salladen. Eller så gör man på detta vis om man ska ha det till mat.

Ånga dom i några ynka minuter och sedan smaksätt dom med härlig peppar, salt och dom kryddor ni gillar. Och vill ni ha det ännu krämigare så tillsätt crème fraîche. För det är ju så att alla kålväxter är ju supermat. Fyllda med vitaminer(mest C & A vitamin) och mineraler! Dessutom väldigt bra och äta som kille då det hjälper till att förhindra prostatacancer. Som alla grönsaker och frukt så är det så allt dom hindrar cancer, tänk på det när ni blir sugna på snacks – en blomkålsbit eller två skadar inte 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson