Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lovely avocado sauce

IMG_4112 IMG_4115 IMG_4116 IMG_4124 IMG_4140 IMG_4148 IMG_4152 IMG_4159

 

Guacka!! Hur gott är det inte med guacamole.. MUMMA! Älskar att man kan göra den på så många olika vis, stark – mild- tomat – citron- gräddfil – crème fraiche – vitlök – lök- koriander- basilika.. ja man kan freestyla lite hur man vill med denna älskade guacka. För alla vet ju vad man menar när man säger guacka. Ett väldigt konstigt ord om man säger det många gånger och enligt mig ganska fult och stava det till det. Fast det smakar ju ljuvligt och man kan ha det till så mycket. Det brukar vara avokado period nu hemma så passa på och frossa. Testa sig fram hur man gillar den bäst.  Den här var det chili i men det som var det roligaste med den var att det var våra egen odlade tomater  🙂 Nu ska ni få veta en sak.. vi ska bila hem idag, det kom vi på igår kväll. Vi hittade inga rimliga biljetter som kunde få hem oss alla, det är nämligen krångligt med att boka hund i kabin ibland. Men vi har lite eller inte alls lite stopp utan rätt många stopp på vägen då Vega inte ska sitta för länge i sin bilbarnstol. Det roligaste stoppet blir vid vår båt i Barcelona sedan efter Paris! Ni kommer få följa med på resan såklart.. Kram och hoppas ni haft en bra helg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand