Lovely avocado sauce

IMG_4112 IMG_4115 IMG_4116 IMG_4124 IMG_4140 IMG_4148 IMG_4152 IMG_4159

 

Guacka!! Hur gott är det inte med guacamole.. MUMMA! Älskar att man kan göra den på så många olika vis, stark – mild- tomat – citron- gräddfil – crème fraiche – vitlök – lök- koriander- basilika.. ja man kan freestyla lite hur man vill med denna älskade guacka. För alla vet ju vad man menar när man säger guacka. Ett väldigt konstigt ord om man säger det många gånger och enligt mig ganska fult och stava det till det. Fast det smakar ju ljuvligt och man kan ha det till så mycket. Det brukar vara avokado period nu hemma så passa på och frossa. Testa sig fram hur man gillar den bäst.  Den här var det chili i men det som var det roligaste med den var att det var våra egen odlade tomater  🙂 Nu ska ni få veta en sak.. vi ska bila hem idag, det kom vi på igår kväll. Vi hittade inga rimliga biljetter som kunde få hem oss alla, det är nämligen krångligt med att boka hund i kabin ibland. Men vi har lite eller inte alls lite stopp utan rätt många stopp på vägen då Vega inte ska sitta för länge i sin bilbarnstol. Det roligaste stoppet blir vid vår båt i Barcelona sedan efter Paris! Ni kommer få följa med på resan såklart.. Kram och hoppas ni haft en bra helg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!