Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Question time – Frågestund

IMG_0826-2

 

Då var det alltså dags.. inte att söndagen har återigen kommit ifatt helgen utan jag tänkte bjuda på en frågestund. Ni frågar och jag ger svaren! Alltså ni får fråga vad ni vill.. Har fått en hel del frågor som inte handlar om mat och dant som förekommer här under min blogg FOODJUNKIE.. men vem är jag.. ? Spänningen är olidlig, både för mig vad ni undrar och kanske för er vad jag svarar. SJÄLVKLART får det vara mat-relaterade frågor också! Skriv anonymt eller glatt vem det är ifrån och slår ni på stort kan ni t o m få dela med åldern 🙂

Hej hopp puss och kram ses förhoppningsvis på stan

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Hej! Jag är en ny läsare, som verkligen gillar din blogg! Inspirerande bilder och recept för någon som jag som är intresserad och tycker det är kul med vegetariskt, raw food och nyttig mat, men är rätt nybörjare på området. Jag undrar om man kan få veta lite om din bakgrund, sånt är så spännande tycker jag 🙂 variabla hur är du uppväxt? Vad gjorde du innan du började blogga? Och hur kommer det sig att ni har hus i Spanien?
  Tack för en härlig blogg!

  Elin 2015-08-14 07:02:32
  Svara
 • Åh vad kul!

  Jag undrar om
  du har någon annan sysselsättning än bloggen?
  Och om ni hyr bil nu när ni bilar hem till Sverige eller åkte en av er ner med bil?
  Tack för en härlig blogg med helt underbara bilder!
  Kram

  Sandra 2015-08-12 14:15:06
  Svara
 • Åh va roligt med frågestund! Jag som är en trogen läsare har massa frågor 🙂 Men första frågan, kan du inte berätta lite om din fina familj? Ni verkar ha det så mysigt tillsammans. När börja du blogga? och hur lång tid tog det innan bloggen blev stor? Vad tror du krävs för att få en matblogg att bli framgångsrik?
  Jag älskar mat och lever för att äta, skulle väldigt gärna starta en blogg med mina mattips, men vet inte hur jag ska börja haha 🙂 Tack för en fantastisk bra blogg!

  elin 2015-08-12 07:15:55
  Svara
 • Hej och tack för en bra blogg. Här kommer lite random frågor om skulle vara roligt att få svar på =)
  Om du går på bio, vad för slags film ser du helst? Vad äter du helst för bio ”snacks”?
  Tips för hur man ska försöka ”förbise” all den träning och mathets som uppkommit i samhället på senaste tiden, alltså den stressen att träning känns som ett måste och inte som något som är roligt? Även hur man ska hantera om personer i ens omgivning (både familj och vänner) ständigt pratar om kalorier hit och kompensationsäta dit osv…
  Vart ser du dig själv om 10 år? Har du alltid varit intresserad av mat eller har det kommit på senare åren?
  Hur var du som ungdom, någon egenskap som du fortfarande har kvar och någon som skiljer sig?
  Finns det någon maträtt/livsmedel som du verkligen ogillade som barn som du nu inte kan vara utan och viceversa?

  Lite frågor sådär 😀

  Alexandra 2015-08-11 22:34:23
  Svara
 • Hej, ville bara undra vad du föredrar mellan string och hotpants? Spets eller inte? 🙂

  Kleppis 2015-08-11 22:10:09
  Svara
 • Först och främst, Edita – DU är en av mina största inspirationer.
  Älskar att sitta och inspireras av dina inlägg samtidigt som jag har min morgonstund (läs: min heliga stund på dagen). Och då ibland avnjuter något av dina underbara recept.
  Jag har inga direkta frågor, eller du får tolka det som frågor om du vill det hehe, men jag skulle vilja läsa om din syn på vad balans är, balans mellan träning – mat – att unna sig – vila (hela den kedjan) och sedan skulle det vara kul om du gjorde ett inlägg med dina favoriter i restaurangväg i Stockholm i kategorierna: frukost, brunch, lunch, middag, fika, mat/hälsobuktiker som du tycker att man inte får missa när man kommer och besöker huvudstaden 🙂

  Stor kram på dig och tack för all energi du sprider och inte minst all inspiration. Genom att klicka in här får jag bekräftat över hur glad jag är att jag hittat rätt i livet när det gäller hälsa (hade ortorexi förut – för lite mat och för mycket träning som kunde slutat väldigt illa, men äntligen har jag fått en balans utan måsten och krav och det är vad du inspirerar mig till – HÄLSA och välmående). <3

  Julia 2015-08-11 21:19:13
  Svara
 • Hejsan! Man får ju alltid ett sötsug på kvällen när man sitter och tittar på tv, men jag vill ju gärna undvika chokladen och sockret, har du nått bra tips på kvällssnack som är nyttigt och som är helt okej att äta på kvällen?
  Kram Julia, 19 år

  Julia 2015-08-11 20:25:08
  Svara
 • Hej Edita!
  Tack för en inspirerande blogg. Superhärlig!
  En personlig fråga här men har du gjort brösten och när? är du nöjd?
  Sen undrar jag har du aldrig haft problem med maten? Äter du allt ?
  tack för svar och så söt din dotter är <3
  // T

  Tindra 2015-08-11 14:11:49
  Svara
 • Hej Edita! Jag är gravid och undrar om du har tips på bra mat under graviditeten? Förutom det Livsmedelverket tipsar om förstås 🙂 tack för en fantastisk blogg, älskar att gå in och läsa här! Kram

  Emma 2015-08-11 09:40:16
  Svara
 • Hej! Först och främst: din blogg är FANTASTISKT! Jag fullkomligt älskar att klicka mig in här och låta mig inspireras!
  Nu till min fråga: vad tror du är nyckeln till ett lyckligt och långt förhållande?
  Puss på dig <3

  Elina 2015-08-10 23:52:57
  Svara
 • Hej! Vad roligt med frågestund. Det skulle vara kul att veta vad du gjorde innan du började blogga, för antar att du har det som heltidsjobb nu. Är matlagningen en hobby som du utvecklat, eller har du någon bakgrund inom restaurang eller liknande? 🙂
  Och vilka 5 varor finns alltid i ditt kylskåp?

  Tack för en inspirerande och härlig blogg. Har ofta kollat i ditt arkiv när fantasin tryter!
  /Maria
  Just det, jag är 27 år gammal. Hehe.

  Maria 2015-08-10 22:12:38
  Svara
 • Hej Edita! Du är en grym förebild och jag älskar din blogg! Jag är lite nyfiken på ert liv i Spanien, där ni har hus? Vad jobbar ni med du och din kille när ni är där? Kan man inte få se lite mer av huset 🙂
  Har du gjort något skönhetsingrepp?
  Fortsätt med grymma blogg! Kram

  Sofie 2015-08-10 19:18:36
  Svara
 • Vad spännande! Jag undrar vad som är ditt jobb? Jag förstår att du är mammaledig nu men vad gör du annars, utöver bloggen?

  Sara 2015-08-10 18:56:01
  Svara
 • Hej!

  Tack för en underbar blogg, större inspirationskälla får man leta efter. Hur ser en vanlig ”matdag” ut för dig och vad och hur mycket brukar du träna under en vecka? KRAM

  Elin Lindberg 2015-08-10 18:03:44
  Svara
 • Jag älskar din blogg! Så mycket inspiration. Jag undrar:

  1. Vad är din favoriträtt?
  2. Hur många barn vill ni ha?
  3. Vad saknar du mest med Sverige?

  Hannah 2015-08-10 17:33:56
  Svara
 • Hur tycker du första tiden som mamma har varit?
  Nyligen upptäckt bloggen, inspirerande!

  Ella 2015-08-09 22:07:48
  Svara
 • Hur träffades du och din sambo? 🙂

  Malin 2015-08-09 21:22:29
  Svara
 • Du verkar som en sååå härlig människa! Har du varit med i några podcasts, intervjuer eller liknande? Vill lyssna isf. Du borde starta en, eller börja göra videobloggar.

  lina 2015-08-09 17:39:05
  Svara
 • Hej! Tack för en inspirerande mat- och mammablogg (skriv gärna ännu mer om mammalivet:)! Jag är nyfiken på vad du och din sambo livnär er på? Jobbar du med något mer utöver bloggen?

  Nina 2015-08-09 17:36:08
  Svara
 • Har en konstig fråga.. Någon gång läste jag att du och Mira lärde känna varandra för att hon är ihop med din pappa, är det så?

  Lina 2015-08-09 17:24:10
  Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand