Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

On the road again..

IMG_1867  IMG_4052-2 IMG_4227 IMG_4239 IMG_4247 IMG_4255 IMG_4289 IMG_4294-2 IMG_4308 IMG_4351-2 IMG_4362-2 IMG_4380 IMG_4396-2 IMG_4414-2 IMG_4430-2

 

Hej hej hemskt mycket hej! Radiotystnaden uppstod här när vi kom ut på vägen och förlorade internet. Men nu kom jag ju på att man kan internet-dela från telefonen så jag kunde komma in och säga hej och visa er lite från resan. Det börjades göra två flaskor med färdkost.. alltså tömma kylen och göra gott av det som fanns. Det blev mynta te med agave sirap i ena flaskan och den andra som är en favorit. Koka ingefära med citron och agave sirap men i denna la jag ner en kanelstång också. SLURP OCH MUMMA! 🙂

Det är väldigt fint här runt om oss på åkrarna med alla kossorna som betar men på fälten och där dom inte står och mumsar på är det majsfält, vingårdar och solrosängar  vilket ser magsikt ut, speciellt när solnedgången kommer! Vega älskling får 5 stycken stjärnor i plus poäng så duktig hon här. Vi har stannat ofta och igår sov vi som sagt på båten i Barcelona. Eller jag sover lite hela tiden.. jag tycker att det är som en sovmaskin och sätta sig i en bil. Nu har vi inte många timmar kvar eller jo 15 timmar men det känns inte som en evighet längre! Kram så länge

Ps. nu ska jag läsa alla era frågor, ska bli spännande och se. ds.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh det ser ju fantastiskt ut. Tänk att något oplanerat kan bli så bra 🙂
    Hahaha, är det dina bonusbarn som även de har upptäckt hur mycket man kan göra med pringels-chips? Minns att jag och mina syskon och kusiner höll på med sånt där när vi reste till Mallis tillsammans! (När vi var små, inte idag! Hahah)

    Elin 2015-08-12 07:00:03
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand