Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My pink ladys on breakfast

IMG_4539 IMG_4541 IMG_4554 IMG_4560 IMG_4562 IMG_4570 IMG_4571 IMG_4609IMG_4583

 

Mira min Mira, min lilla lilla Mira! Japp så sitter jag och sjunger just nu.. Jag sjunger nog mest hela tiden och om precis allt för Vega. Hon är nog den ända som ser glad ut för det. Eller jag sjunger nog mest när vi är själva så ingen annan behöver höra den ljuvliga stämman jag bjuder på 😉 Nu är vi hemma och det blev inte många inlägg på resans gång. Det är inget jag vill tipsa om i matväg från dom där bensinstationerna ändå. Vi kom hem igår kväll och det första jag gjorde var att packa upp. Det är ju det bästa tipset så här nu när alla börjar komma hem från semestern.. Packa upp resväskan så fort ni bara kan annars kan det ta några dagar och där ligger den och bara blir ett litet irriterande moment. Sen det bästa tipset är ju att boka in frukost med någon som ni längtat efter! Så mysigt och få sitta och prata igenom sommaren och sen inte hinna prata så mycket mer som man hade tänk för sen behövde Mira gå till jobbet. Vilket bara är bra då kan vi ses snart igen om prata mer! Imorse satte vi oss på Nybrogatan 38 och smaska i oss en overnight oat , omelett med tryffelolja, kvarg med musli och lite frukt. Frukost är som sagt en favorit och helt perfekt för mig nu när kylen ekade här hemma efter semestern 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag åker till puerto banus snart och undrar om du har några tips på resturanger/caféer som man inte får missa?
  Din blogg är en väldigt stor inspirationskälla för mig! tack för det 🙂

  Olivia 2015-08-13 11:59:07
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Hej Olivia!
   1000 TACK rara du, det är vad jag verkligen hoppas så ni gjorde du mig glad!
   Vad härligt och åka ner dit. Jag längtar redan tillbaka även om det är alltid är skönt att komma hem!
   Hmm.. jadu, i hamnen är priserna betydligt mycke mer än på andra ställen kan vara bra tt lägga på minnet men är det sushi ni gillar har dom en som heter sushi banus i hamnen på gatan där bakom mitt emot Hermes butiken. Annars om ni åker till Tahini som ligger mitt i Marbella, där är det väldigt fint och boka bord till 8-8.30 på kvällen och se när solen går ned. Magna heter en resturang uppe vid oss osm har jättefin utsikt. Serafina ligger mellan Puerto Banus och Marbella i ett ”område” som heter Puerto romano. Nedför på strands ligger det ett lunch ställe som heter Mistral beach och även Sea Grill. Ovan för det ligger en resturang som heter Finka Besaia som är ett stort hus mer gömt ställe i bergen och kan vara lite krångligt att hitta dit men det är skyltat. Sen tycker jag Nikki Beach är mycket bättre än Ocean Club även om Ocean Club är kul och ta några drinkar på. Trocadero är mitt favorit ställe att äta lunch på och vara kvar där på stranden efteråt.

   Hoppas du fick några tips nu som du gillar 🙂 Ha en underbar semester! Kram

   foodjunkie 2015-08-13 18:26:26
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt