Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DEAD FOX FOR LIFE

IMG_5753 IMG_5766 IMG_5770 IMG_5778 IMG_5783 IMG_5800 IMG_5807 IMG_5818

 

Det började med en fylla på Bali för 8 år sen… När vi fyra bästa kompisar stapplar förbi en tatuerings- studio på stranden och kommer på iden att vi gör en tillsammans.Den gjordes då under tån och försvann lika snabbt som bakfyllan dagen efter när man gick i sanden typ. Lika ung och dum är jag nu kan jag väl känna.. VI HAR GJORT OM DOM! Tack väldens bästa Tax (Maxinne) för den fantastiska födelsedags- presenten. En död räv! Dom sitter på bakdelen av foten och är vit. Jag älskar att känna mig naken så en svart hade inte jag känt mig så bekväm i mig. Och har väl levt i förnekelse ett tag att vi skulle göra det så hade inte ens sagt till min sambo haha. Så förlåt Mamma och Pappa jag har gjort en tatuering 😉 Finns inget i världen som kan vardera mina fina vänner så det här var värt varenda sekund av smärta haha. (Kan bara inte förstå alla som gör stora, det här svider ju fortfarande.) Önskar allt på denna planet att alla har så underbara vänner som jag och Vega har! <3 Godnatt från oss efter en lång och fartfull dag. Ska visa er ett hett tips på resturang vi gick efteråt. Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand