Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I need this

IMG_5942 IMG_5966 IMG_5974 IMG_5981 IMG_5987 IMG_5996 IMG_6014

 

Ohoj på er alla! Vad jag har haft det svårt att komma in i en rutin sen vi kom hem.. Det är inte det lättaset med en liten bebis men jag följder hennes rutiner nu och det betyder att jag kommit efter här känner jag. Min sambo är i Barcelona över några dagar så nu till mit stora problem – jag har t.r.ä.i.n.g.s.v.ä.r.k.. Ha en liten bebis, hund, bil med växellåda, tappa granatäpple på golvet, fixa inför bröllop osv är en mysterium just nu med mina ben. Halleluja! Jag har sån stor hatkärlek till träningsvärk. Det är underbart att få känna att man har faktiskt tränat men det här med att inte kunna röra sig som man brukar.. Det är precis därför jag har tagit tag i min träning. Jag vill bli smidig, stark och allert igen. Jag har en bit att vandra.. Det känns som man måste börja om från ruta ett och lite till efter en graviditet. Visst att jag vet att muskler är en färskvara men nu ligger jag på minus och är svagare än någonsin så ska bli kul och få vända och ligga på plus. Fick det bästa tipset av Fannie på Kampsportslabbet som hade PT- pass med mig i förrgår att gå till naprapat och sträcka ut mig så jag inte börjar träning med en lite sne kropp efter graviditeten. Fick massvis med tips faktiskt. Hon verkar helt underbar så henne ska jag försöka våga mig till fler gånger! Men för er som har varit gravida och ska börja träna ladda ner gravid mage och börja där 🙂 På tal om mage nu.. så ligger denna härliga skål med smoothie i min mage!

 • fryst mango
 • fryst annans
 • gurka
 • ärtor
 • citron utan kärnor
 • spirulina
 • dadlar

Toppat med – granatäpple, rostade kokosflan, mullbär, solroskärnos och pumpakärnor! SLurp

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ser helt magisk ut! Hur många dadlar hade du i för att det skulle bli lagom sött?

  Tuva 2015-08-23 21:51:14 http://www.tanttuva.se
  Svara
 • Ser FÖR gott ut som vanligt på dina matbilder! 🙂
  Men vart kommer den underbara skeden ifrån?
  Skulle vara superkul att se mer bilder från ditt hem som ser så fint ut!

  KRAMAR

  Malin 2015-08-21 09:12:38
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Oooh vilken tur 😉 Jag älskar att ha olika burkar med frön, kokos och torkade bär så man kan blanda i olika varje gång 🙂 Tyvärr måste jag meddela att den är från Spanien och rätt gammal..
   Hoppas du haft en fi helg! KRAMAR 🙂

   foodjunkie 2015-08-23 20:47:29
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand