Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TACO Thursday

IMG_5683 IMG_5686 IMG_5692 IMG_5696 IMG_5703 IMG_5712

 

Pling plong.. Och utanför dörren stod det världens sötaste tjej som ville bjuda mig på tacos! Inte varje dag det händer om man säger så. Vem gillar inte tacos egentligen? Bra tips om ni vill göra någon glad. Alla kan ju slänga ihop en god tacos. Jag använder mig av quorn istället för köttfärs och där i har jag bönor men det roliga med denna var att till allt gott ska jag toppa med ananas. Min killes svar när jag frågade vad han tyckte var; jag är ju en ”ananaser” så finns det mer.. ? Så ni förstår så var det väldigt gott! Jag ÄLSKAR att testa nytt och få till olika rätter av ändå samma mat. Har ni något speciellt när ni gör tacos? Dela gärna med er så jag får testa era knep och knåp också 🙂 Trevlig taco torsdag på er! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Testa att ha skivad banan till!
    Samma goda och krämiga effekt som avokado.
    Super gott!

    sus 2015-08-21 20:57:17
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand