Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My lovely Bowl

IMG_5531

 

Woop Woop, dan före doppar dagen.. Eller vad man nu ska kalla det. Imorgon GIFTER sig två av mina älsklingar!! Känns helt galet, det är så stort och jag känner redan nu hur krokodiltårna inte kommer kunna hejda sig eller gömma sig. Bara av lycka såklart fast några tårar kommer nog för att jag missar ena bröllopet. Jag har inte varit på många bröllop i mitt liv och känner mig totalt över pirrig. Men ska försöka hinna med att göra allt idag som måste göras! Det är en hel del och senare ska jag, Frida, pappa och hans tjej göra en sjukt rolig sak jag vill tipsa er om. Så håll utkik och han en underbar FREDAG 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind