MAGICAL WEDDING

IMG_6289IMG_6363 IMG_6400 IMG_6426 IMG_6465 IMG_6475 IMG_6493 IMG_6508 IMG_6512 IMG_6522 IMG_6555 IMG_6569 IMG_6604 IMG_6627 IMG_6648 IMG_6717 IMG_6721 IMG_6738 IMG_6764 IMG_6816 IMG_6817 IMG_6843  IMG_6868 IMG_6882

 

Om vi börjar så här… Inte ett öga var torrt igår. Från början till slut var man inne i den mest fantastiska kärleksbubblan någonsin! När vi kom till herrgården åkte man igenom en lång alle med maffiga träd. Slutet av den låg en stor herrgård och nedanför fortsatte allen ned till vattnet. Där nere stod dom vid altaret och sa JA till varann och därifrån önskar jag att jag kunde skött mig bättre med kameran. Men mina känslor styrde och jag bara blängde, beundrade, grinade, smila smilbanden upp till öronen.

”Det enda som växer när man slösar med det är kärleken”. Så skulle jag vilja förklara detta bröllop! Kärlek in i minsta detalj. När man kom fick man presenter på rummen fyllda med ”bra-och-ha-kitt”. Den tackar jag hjärtligt för. Knapra ostbågar och drack en vätske-ersättare innan jag somnade inatt! Vi sov kvar på herrgården och min far ville vara med som barnvakt och bokade ett rum bredvid vårt rum så det flöt på galant med mitt lilla hjärta Vega.

Man kunde verkligen känna kärleken i luften och jag har aldrig i hela mitt liv sett något finare brudpar! Dom strålade som aldrig förr och dom sken av lycka. Om ni hade fått höra allas perfekta tal hade ni förstått att Mr & Mrs Adler är det  ljuvligaste och härligaste paret på denna planet! Är så tacksam för att vi fick vara med och fira denna dag. Fick nypa mig flertal gånger för att förstå att det var på riktigt. Josefin var först ut av alla oss tjejkompisar och nu hoppas jag fler friar. Jag älskar när alla är så här lyckliga!! Så nu här ikväll sitter jag med lätt svullna ögon av lyckotårar och ont i kinderna av all skratt. Tack igen till ALLA och förlåt för dåligt med uppdatering här. Hoppas ni förstår varför nu! KRAMAR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Som jag googlade för att hitta detta inlägg igen! Dessa bilder har etsat sig fast för att det ser så fantastiskt ut, vad heter herrgården? En dröm att gifta sig där!

    Sara 2017-07-10 21:21:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!