Foood plate

IMG_7163_2 IMG_7171 IMG_7174 IMG_7182 IMG_7203 IMG_7210

 

 

Detta fat går inte av för hackor! Färgglada svenska rödbetor med mandelpotatis i ugn som var gratinerade i pumpakärnor, solrosfrön och ost! Eller vad tycker ni? Låter det inte smarrigt? Det blev också med till humlegården igår på picknicken. Jag hatar som sagt att slänga mat och därför var det ju ett plus att jag skulle träffa alla mina älsklingar. Kunde samtidigt som detta var i ugn och kokades faktiskt packa 🙂 På potatisen hade jag bara linfröolja, salt, svart peppar, chiliflingor, lite persilja och såklart alla härliga pumpakärnor och solrosfrön. När detta legat inne i cirka 25 minuter hade jag på osten. Mumma!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Rostade kärnor och nötter kan verkligen lyfta en sallad eller rätt! Jag gillar att ha sesamfrön på ugnsrostad potatis.
    Senaste tiden har jag rostat solroskärnor och pinjenötter med salt som jag sedan har toppat salladen med, riktigt gott! Och dessutom bra fetter!

    Elin 2015-08-27 21:11:27
    Svara
    • Svar på Elins kommentar.

      Åh! Det är verkligen grymt gott. Kul att du delar med dig! Det är så sant som du säger, verkligen lyfter maten med dom goda små nyttiga 🙂

      foodjunkie 2015-08-27 21:19:37
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!