Weekend goals

IMG_7359 IMG_7362 IMG_7365 IMG_7372 IMG_7378 IMG_7387

 

Igår var det en sån här kväll. Allt var underbart! Vi hade bockat av många punkter på -to-do-list och det blev helg. Tyvärr låg min inloggning nere igår så detta skulle egentligen komma ut igår men nu får ni se lite av det som snaskades igår. Och mer kommer det.. vi hade nämligen en grillkväll igår! Men det blev lite sent.. det är så här i värmen igen att man äter middag när solen gått ned och tar någonting gott innan. Som detta, vattenmelon, baguette och en jättegod krämig ost! 🙂

Är ni duktiga på att ta helg? Njuta när ledigheten kommer.. ? Hoppas det. Så man inte står på högvarv hela tiden utan tar vara på lugnet! Kram på er alla från mig och Vega

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!