Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOVE MORNING TIME

IMG_7790 IMG_7792 IMG_7793 IMG_7798 IMG_7830 IMG_7837 IMG_7897 IMG_7900

 

Godmorgon kära ni! Måndag morgon och vi började med en härlig promenad. Jag hade Vega i babybjörnen på magen och traskade runt och plötsligt kom jag till ett mysigt bageri. Där kunde jag inte låta på att inte shoppa lite. Det luktade helt nybakt och jag kom ut med några kassar.. fyra olika baguetter, en limpa och massa m-i-n-i croissanter, ena utan och ena med choklad. På vägen hem somnade lillan och jag gick bara och myste. Det fortsatte vi med när vi kom hem nu med ett stort bord fylld med massvis med frulle. Vattenmelon, äpple, persika, olika musli, pålägg som gurka, avokado, sallad, ost, salami och skinka, te (jag har fyllt skåpet med PUKKA te), ägg och alla olika nybakade bröd. 🙂 Och lillan höll låda i sin lilla bad-outfit från LIVLY. Hoppas ni får en lika bra start på er vecka som vi! Puss och Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Din lilla bebis är så fin! Jag ska åka till Spanien med min lille 7 månaders kille nästa vecka, har du några tips på om det är någonting jag absolut inte får glömma ta med till min bebis? Är lite orolig för värmen och solen med en sådan liten. Har din lilla klarat det bra? Kram från en orolig hönsmamma 🙂

  Ida 2015-08-31 13:59:38
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida! Miljoner tack <3 Det känns verkligen så underbart och speciellt och se hur dom växer.. kan inte föreställa mig när hon är 7 månader som din! Jag kan bara tipsa om att inte ha kvar rutiner, utan låt din lilla son sova när han vill och nu ammar ju jag men tänk på dricka mer! Sen kan jag ju säga att man är inomhus dom varmaste timmarna. AC är ens bästa vän och det gör bara att man har lite egentid med bebis inne i AC rummet känns det som 😉 Men en sak till är ju att jag har ju med mig på tok för mycket kläder. Bra med pyjamas på kvällarna och något för blöjan typ dagarna. Om du vill ligga på stranden där det fläktar på dagarna så fungerar det oxå fast då med parasoll såklart. Jag tycker det är skönt med en termometer i väskan även om man hoppas den inte ens behöver användas. Sen finns ju såklart allt här i Spaninen! Lycka till med allt och känn lugnet, så ni får en underbar semester! KRAMAR till er från oss

   foodjunkie 2015-09-01 12:39:47
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!