Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THANK YOU

IMG_7943IMG_7949IMG_7958IMG_7961IMG_7963 IMG_7964IMG_7966 IMG_7967IMG_7970 IMG_7975 IMG_7978IMG_7988 IMG_7995

 

Jag har redan fått massvis med spännande tips. Önskar jag kunde klona mig och testa alla! Men vi ska vara här lite till så ska försöka beta av dom alla.. Hoppas vi hinner! Ni är verkligen underbara som delar med er. 1000 TACK! Nu längtar jag ännu mer till ikväll. Inte för att lämna lilla älsklingen, men hon kommer ha det så mysigt hon med. Precis som vi! Nu återstår det bara och se vart vi hamnar.. Kanske får dra lott.. 😉 Det här var igår. En väldigt trevlig lunch/middag och avsluta veckan på. Vi åt vid 16.30 så vet inte jag ska kalla det lunch eller middag. Men gott var det iaf! Saltinbakad seabass och skaldjur- paella, slurp sa det! Det var länge sen man åt kokad broccoli.. inte min grej kände jag när jag fick det igår på tallriken. Förr sa pappa att man kunde knappt köpa okokt broccoli.. urk, jag vill ha min citrondränkt med salt och peppar 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Alltså färsk, grillad fisk är verkligen SÅ gott och känns fräscht! Speciellt med grönsaker till 🙂

    Elin 2015-09-01 11:39:22
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt