Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DATE NIGHT

IMG_8156IMG_8146-2IMG_8149-2IMG_8152

IMG_8161-2IMG_8159IMG_8093PicMonkey CollageIMG_8095IMG_8135-2 IMG_8139-2jhffgsIMG_8190-2IMG_8164IMG_8208-2

 

BOTA FUMARIO blev alltså restaurangen för vår dejt! Stämningen kändes som Lady och Lufsen med våran alldeles egna servitör. Jag hade fått som tips att ta bord i baren och det vill jag dela vidare. Gå hit om ni har vägarna förbi Barcelona och ta sittplatser i baren. Så proffsigt på ett spanskt  vis och bra servis  var länge sedan jag var med om. Allt kändes lixom på riktigt! Alla var klädda i fina vita rockar med guld utsmyckning med sitt namn insytt på. På väggarna hängde det tavlor med folk som besökt denna resturang (som ex Bill Clinton). När man kom in var det stora fönster där alla härliga skaldjur låg med citroner och is. Det luktade så ljuvligt redan där 🙂 Allt var så genomtänkt.. Gin och tonic gjordes framför en och det börjades med att dra en lime (med en tång) i hela inner- glaset. Sedan is och gin men när tonicen skulle hällas i gjorde han hål i kapsylen, sedan hällde från den så det pyste snabbt ut ( det ser ni på bilden).  Vi åt massvis med olika skaldjur, dela på en paella och någon häftig brinnande efterrätt som bara smaka sprit och ägg haha men det var det värt. Den slank ner fint med en Baylis haha! Någonting som också brann till bredvid oss var en sådan där saltinbakad fisk som jag åt dagen innan. Tack för alla tips ni gav mig!! Jag längtar till att få testa mer restauranger nu efter denna upplevelse.

 

KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • vad fin du är älskling.

    Maria 2015-09-01 15:21:40
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt