Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PASTA-LICIOUS

IMG_8670IMG_8673IMG_8675

IMG_8677 IMG_8682

 

 

Här är den.. Receptet som jag sa att jag skulle visa som vi fick serverat av pappa igår. Han vet nämligen att min kille älskar pasta så han ville överraska. Och det är den absolut godaste spagettin enligt mig. Jag är ingen ”spagettare” men denna är oslagbar. Krämig och smakrik.

 

Börja med att hacka 6 st charlottenlökar, pressa i 3 vitlökar, sautera detta i smör och lite olivolja tills dom blir mjuka ca 5 minuter. En färsk kvist timjan och en kvist dragon ska i. Häll i en halv flaska vitvin och koka ned till hälften. Vill ni ha lite mer smak tillsätt nu en buljongtärning. Häll i 5 dl grädde. Koka ihop tills den börjar tjockna och smaka av nu med salt och nymalen svart peppar. Till detta ska ju såklart det kokas spagetti och då är det storlek no.5 🙂 Detta serverads med smör ovh vitlöks slungad/sauterad färsk spenat. Bara tänk på att börja lägg i vitlök tillsammans med olivolja i stekpannan först, för spenaten blir klar väldigt snabbt i stekpannan. Detta kan göras när spagettin kokar upp för det går fort 🙂 Det är väldigt smarrigt och ha en ägg-gula på detta och fint när man serverar att ställa i ett litet glas klart utan äggvitan. Sedan är det för er köttisar att steka panchetta ( rimmat fläsk eller bacon) knaprigt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand