Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I love my baby

IMG_8295 IMG_8301 IMG_8303 IMG_8321 IMG_8335 IMG_8354 IMG_8357

 

Tänk att få ligga naken så här.. Ligga och lyssna på vågorna och mysa med lite filtar helt näck. Det var tider det 😉 Snart är hon fyra månader och då ska hon få börja smaka på goda saker. Hon har redan fått smaka på vattenmelon men vad jag längtar tills hon börjat äta på riktigt. Inte för att jag klagar på att amma, det är så mysigt! Men jag vill se hennes miner med alla olika smaker. Jag tror ju att mjölken redan smakar olika när jag äter olika. Har ni något roligt tips när det kommer till allt detta så ge mig? 🙂 Helst av allt vill jag ju såklart inte att hon växer mer än så här haha.. Hon är så mysig nu och har börjat både skratta och vända sig några gånger. Älskar självklart och se henne lära sig saker och växa, titta bara här har hon börjat känna sina fötter och leker gärna med dom. Tycker det är så häftigt med människan, tittade filmer när hon var nyfödd idag och då förstod jag hur mycket hon lärt sig mycket på lite mer än 3 månader. Tänk då på två år vad bebisar lär sig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand