Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AMAZING

_DSC8904 _DSC8911 _DSC8914 _DSC8917 _DSC8918 _DSC8921 _DSC8944 _DSC8951 _DSC8964 _DSC8973 _DSC8980 _DSC8982 _DSC8983 _DSC8985 _DSC8989 _DSC8991

 

Vet inte riktigt hur jag ska börja.. Eller jo. Det börjades med att vi gick strandpromenad stråket och började blir vrålhungriga och vi blev allt mer griniga. Efter några små restauranger som ligger längst hamnen och stranden gick vi förbi detta. SUQUET DEL ‘ALMIRALL! Vi gillade borden först, sen var personalen trevlig. En enkel meny fick vi och jag fastande direkt för en tomat tartar.. Låter väl ganska trist men lyssna på detta. Det var SENAPS GLASS till. W O W – wow- wow! Den fräscha tomaten som var litet skuren, med två små ansjovis som har en väldigt häftig sälta is sig så man behöver bara en minibit i munnen. Till det så var den här glassen som hade en cool smak av senap!

Det här var inte gott bara för att jag var hungrig för vi hade fått lite goda oliver innan och hungern hade hunnit lägga sig. Detta var något ut över det vanliga. Då började vi fungera på det där svarta riset som pappa beställde.. Vi tänkte väl att det kunde vara svart rå ris.. Men det var bättre än så. Det kom in med en vit klick på. Så enkelt och ganska konstigt såg det ut. Nästan som det var bränt. Men då säger pappa – Aha, paella som är kokt i bläckfiskbläck! Med en klick aioli på. Första gången jag ätit det och vi satt där med varsina svarta leenden då det verkligen färgade av sig! Sen såg vi ju att denna resturang har ju fått en bemärkelse i michelinguiden. Så denna måste ni testa tycker jag!

Mat kan verkligen göra en så glad. Vi hade inte förväntat oss någonting och så kom detta på tallrikarna. Det blev som en överraskning. Så vi ville självklart beställa efterrätt också… som ni ser. Mums! Men på tal om dessa snygga tallrikar ska jag visa er ett tips till er i nästa inlägg! Håll i er och trevlig fredag <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand