Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My little lion

_DSC3813 _DSC3817 _DSC3818 _DSC3826 _DSC3827

 

Någon mer som trivs så bra här på båten är min lilla hund! Hon ligger som ett litet lejon och vacktar båten och går ut och rastar sig själv på kajen och hälsar på grannarna. Men hon har blivit lite lat  tycker jag. Det måste bero på mig. Det ska jag ta tag i! Vi har varit och köpt en träningsboll nu och har börjat gå långa morgon promenader. Men det blev svårt nu när regnet kommit på mornarna. Med både promenaderna och paddlingen. Jag har verkligen haft semester nu ett tag. Både fått känna på mammalivet från den lugna sidan. Nu ska jag lägga i en växel och börja röra mig mer! Vet att jag var så taggad på det men det la sig på hyllan igen när vi kom ner hit. Svårt att komma i rutin när man reser. Speciellt med en liten bebis. Men det ska jag som sagt ta tag i nu!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej,

  Jag undrar bara när svaren till frågestunden kommer?

  Tack för en bra blogg med mycket inspo till god och hälsosam mat! Älskar att kika in här när fantastin tryter 🙂

  Kram och ha en fin dag!

  Linda 2015-09-04 10:25:24
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej Linda!
   Ber om ursäkt för att dom inte kommit upp tidigare. Men det sker inom dom närmsta dagarna!
   Men TUSEN tack för din fina komplimang, nu gjorde du mig väldigt glad då det är min högsta önskan med bloggen.
   Kram och ha en underbar helg!

   foodjunkie 2015-09-04 13:20:32
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt