Usine

IMG_5928IMG_5929IMG_5918 IMG_5924IMG_5925IMG_5830IMG_5836IMG_5842IMG_5850IMG_5858IMG_5861IMG_5864IMG_5892IMG_5896IMG_5903

 

Känner ni igen tallrikarna.. ? Dom som jag skrev om att jag skulle visa er i förra inlägget. Jag tycker dom är så snygga! Jag har ju en liten fetish på porslin och blev så glad när jag såg dom på denna svin trevliga restaurang. Jag såg denna resturang i en tidning första gången och då visste jag att en kompis till mig skulle öppna och fick se hans namn där i. Visste att det skulle vara en bra restaurang han och hans vänner skulle öppna men inte SÅ HÄR BRA. Den har allt och lite till. Speciellt om man sätter dit min snygga vän Lina som jag sitter bredvid. Det är nämligen sån tur att det är just hennes brorsa som öppnat detta fräscha hak!

Det här var alltså det tipset jag ville visa som vi hade varit på den kvällen när vi tjejer tatuerade oss. Då vi fortsatte den trevliga tisdags kvällen på detta sätt. Kom och tänka på den nu här nere när nu när det är tapas baren lite här och där här nere men inte i klass med den på Usine! Tonfisken, tryffelpotatisen, löjromspotatis och vattenmelonssalladen satt jag och smaska på. Sen fanns det en lika stor resturang bredvid fall man inte är sugen på tapas. Ni måste gå dit för att se vad jag menar med att dom har allt! Det ligger på södermalm nere vid Medborgarplatsen och HÄR är hemsidan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!