Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My small but very BIG love

IMG_0170 IMG_0172 IMG_0173

 

Dom här bilderna är tagna för några veckor sedan. Tyckte bara som var så gulliga. För mig är dom nog extra gulliga då där mina älskade ungar! Dom är ju inte mina allihopa även om jag älskar dom som dom vore mina egna! Det är min bästa vän Lisas barn. Dom var så otroligt gulliga mot vår lilla flicka. Kallade henne prinsessa och pussade på henne hela tiden. Tänk om alla var så. Att ingen hade hat i sig. Det är någonting vi får ta ansvar för, vi vuxna och vi som skaffar barn. Inte lära att hata och att alla är lika värda. Jag älskar uttrycket att ” behandla andra som du själv vill bli behandlad”!

Sov gott från oss så hörs vi imorgon igen. Vad kul att ni kommenterat mer nu, jag blir jätteglad när jag kommer in och ser att ni har kommenterat! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • men åhhh saknar ihjäl oss efter er!!!! love love love you!!!!!

    lisa 2015-09-08 21:58:21
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand