BEST FLOWER DISH

IMG_9726 IMG_9730 IMG_9732IMG_9742 IMG_9743 IMG_9748 IMG_9750 IMG_9752 IMG_9758 IMG_9774 IMG_9789 IMG_9792IMG_9802 IMG_9808

DET HÄR ÄR DET GODASTE JAG ÄTIT! Det var någon som frågade mig i frågestunden vilken min favorit rätt är. Jag svarade löjromstoast men jag tar tillbaka det och skriver nu detta!!!! Ni vet när man blir helt lycklig av mat. Precis så är jag nu. Endorfinerna sprudlar och jag vill hoppa i sjön och typ skrika av glädje.. haha dramatiskt eller som min kille kan kalla mig ibland, melomodratiska jag. Fast just så glad är jag nu, maten var verkligen en tiopoäng sen ringde min syster och sa att hon fått ledigt på fredag och måndag. JABADABADO! Hon fick nämligen i present av pappa att komma HIT 🙂 Återigen till den helt FANTASTISKA måltiden. Jag hade egentligen någonting annat jag skulle visa er men kunde inte hålla mig med denna som vi precis ätit! Vi hade det som förrätt. Jag vet att jag la ut kronärtskocka här om dagen. Jag har alltid tänk att man bara kan koka den. Varför har jag inte testat detta förut?! Har ni det? Grillad kronärtskocka! Jag vet att det inte är riktigt säsong hemma för att grilla nu så ska inte retas på någotvis utan det går även bra i ugnen. Köp dom små så ni vet. Börja med att dela dom på hälften.  Blanda dom i olivolja och salt fter ni sköjlt dom. Ha ugnen på ca 225 grader och tills som blir gyllne bruna, lätt rostade. Nu till den här såsen vi doppa i, den är ett MÅSTE för er att testa 😉

  • olivolja
  • vitlök
  • kapris
  • ansjovis ( det räcker med två små och hacka upp)
  • färsk chili
  • citron ( riv ned lite skal)
  • nymalen svart peppar

Mosa detta med gaffeln lite innan ni börjar dopp-kalaset! Det är så otroligt häftigt salt smak ansjovisen lämnar efter sig utan att det smakar fisk!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!