Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Feel good food

IMG_9659 IMG_9660 IMG_9661 IMG_9669 IMG_9673 IMG_9676 IMG_9678 IMG_9683 IMG_9686 IMG_9697

 

Japp, detta var alltså igår. Nu är det som sagt spöregn med blixt och dunder utanför fönsterna. Det är lite speciellt och vara på en båt då faktiskt. Som tur är har båten åskledare. Det slår verkligen i öronen när åskan kommer. Det är ju den som låter obehagligt men det är ju såklart blixten som är läskigast! Hur är vädret hemma? Jag hoppas detta spricker upp snart och att det är fint nu när min syster kommer!

Detta är ju inte på båten.. Och verkligen inte idag! Det är ju precis som hemma, man har sina olika hak man går till och nästan alltid tar samma. Hemma i stan har jag nog min indiska resturang som får bli nödlösning om jag blir aphungrig och kylen ekar. Då tar jag en vegetarisk röra med nam bröd! Här på Vitaminas åt ja samma, pil pil med gaspasho och en färsk pressad juice på morot, apelsin, celleri, ingefära. Sen tog pappa den bästa burkan han ätit sa han.. Med bra kött, brie-ost och patanegra ( serano- skinka). På tal om detta nu om att ta samma.. Det är ju inte det jag ville tipsa om. Det är såklart tvärtom, VARIERA kosten! Det mår våra kroppar bäst av och det är ju huvudmålet med att äta <3

Nu ska jag återgå till att göra soldansen här…. Önska mig lycka till 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind