Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

This time of year

IMG_9700 IMG_9704 IMG_9703 IMG_9702

 

Godmorgon mina älsklingar! Här öser regnet ner.. Precis som det ska göra så här års. Och man vänjer sig aldrig. Kan sitta och titta på dessa bilder från igår och känna att det var en evighet sen. Vi är ju inte så bortskämda med soldagarna i Sverige så har försökt njutit till fullo nu när jag har vågat mig ut i värmen med min lilla dotter. För några veckor sedan när vi var i Marbella och det var värmebölja satt ju jag i ACén. Så det här är första gången jag njuter. Vi kan sitta i solen men såklart skugga på henne och det fläktar skönt från havet. Just nu sitts riv med varsin stor soya-latte i famnen och myser mad regnet utanför.

Funderar på att gå på massage. Det behövs efter denna tid med amning. Jag sitter som en jättegammal gumma med ihop kurad rygg och dom nätterna hon ligger med oss rör jag mig inte ur fläcken. Så summan av den goda kardemumman med alla dessa mystimmar man får med sin lilla älskade bebis finns det ett litet problem och det är ryggen. Först har man den stora magen och efter den finns det inga muskler kvar. Kanske vore allra bäst och gå och knäcka den rack sen ta den där massagen jag drömmer om. Annars är det nog bara att börja träna. Det har jag bara mest gjort i armarna nu när hon börjar bli tyngde och man bär henne 😉

Juste, detta var en ananas, ingefära och äpple juice! SLURP

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hoppas allt är bra. Blir orolig.

  Kram

  Rebecka 2015-09-13 13:22:17
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   Hej FINASTE läsare!!!!! Förlåt, förlåt förlåt.. Vi har varit ute till havs så har inte kunnat lägga upp någonting.Vi åkte ut lite hastigt så han inte ens förvarna om det! Du är så go som har undrat <3 värmer i hjärtat att jag har så fin läsare! Nu ska jag göra ett inlägg och säga att jag är tillbaka på fastlandet och leverera ut lite recept 🙂 KRAM

   foodjunkie 2015-09-13 13:57:38
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand