Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

La Boqueria-it´s a must

IMG_8700IMG_8701IMG_8712IMG_8724IMG_8725IMG_8737IMG_8745IMG_8745IMG_8752IMG_8765IMG_8784IMG_8807IMG_8810IMG_8824IMG_8834IMG_8835IMG_8836IMG_8859IMG_8840

 

Alltså jag ville bara ta hem hela denna marknad till Stockholm! Tänk om vi kunde ha något sådant. Det såg ut som en gammal tågstation i taket och där i var den FYLLD med massa massa massa härlig stånd med olika färska råvaror. Ni ser ju att det var olika smoothies, färska juicer, grönsaker, frukter, nötter, köttdiskar, fiskdiskar men även restaurangen. Vi tog en där man valde på olika skaldjur och heeeerregud så goda pilgrimsmussla vi åt. Den smälte i munnen svårt att förklara med den var snabbt grillad och kändes som smör i munnen på ett fantastiskt sätt. Har ni varit här ni som varit i Barcelona? Om det är någon som ska besöka Barcelona snart så ligger detta in på Las Ramblas och heter La Boqurian. Vi åt på stället som ligger i hörnan. Vilket också är ett hett tips.

Vi ses snart igen , och då blir det mer på riktigt.. Någon som förstår vad jag kanske ska visa? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Fina bilder! Jag har precis flyttat ner hit till Barcelona, visst är marknaden underbar? I Barceloneta där vi bor finns en liknande marknad – kött, fisk, bröd, frukt, grönsaker, nötter, oliver… You name it! Tog precis en morgonpromenad längs stranden (http://explorista.se/morgonpromenad-langs-stranden/) och gick igenom marknaden på vägen hem. Får nog bli en shoppingsväng dit senare!

  Emmi i Barcelona - explorista.se 2015-09-14 10:20:21 http://explorista.se
  Svara
  • Svar på Emmi i Barcelona - explorista.ses kommentar.

   Tusen tack Emmi! Dit ska jag verkligen gå. Tror redan imorgon! Vad härligt det låter att bo här. Gillar verkligen Barcelona! Jag älskar alla råvaror här, och alla glada människor 🙂 Så ska verkligen gå dit. Tack igen för tipset! KRAM

   foodjunkie 2015-09-14 19:32:17
   Svara
 • Åh, det där får mig att vilja ha whole foods runt hörnet!!! När jag bodde i LA under en kort period (ca 6 månader) så var det ju rena rama himlen att gå in där. Och marknaden på söndagarna med massa gott! Även onsdagarna på 3rd street, haha!
  Men ja nu är det ica runt hörnet som gäller, hehe 😉

  Elin 2015-09-13 19:43:34
  Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand