Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SORRY

IMG_9610 IMG_9615

 

Hej världen och väldens bästa läsare!!! Jag är tillbaka, jag har verkligen inte glömt er. Utan jag har varit ute till havs.. Då internet var inget jag kunde hitta. Jag hann inte ens förvarna er då det här bestämdes på förmiddagen när jag var helt utslagen. Haha, japp jag var helt utslagen. Jag har varit ute och festat på riktigt första gången nu efter graviditeten. Var så taggad och glad när Frida kom och Rose ville ha hand om min dotter så det blev en sväng på stan. Jag kommer knappt ihåg hur det var att vara bakfull. Kroppen tar så mycket stryk efter bara några glas.. Fötterna med efter högklackad. Är det någon som också känner så, så här en söndag..? 😉 Det var helt magiskt och få komma ut på sjön. Speciellt och få slänga sig  i vattnet. Vi drack några sådana här smarriga dessutom för att få näring till kropparna.. Det är ju så gott och enkelt att bara pressa apelsiner. Vi la glasen i frysen för att få dom extra kalla och massa is och toppa med mynta.  Hur gott låter inte det?  Man behöver inte krångla till det med massa morötter, ingefära, rödbetor, celleri osv… Även om det är också helt underbart. Men nu hade vi bara en citronpress så det fick bli detta 🙂 Nu vet ni att jag lever och ni ska få en sak idag. Håll utkik! KRAMAR och hoppas ni har haft en bra helg!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand