Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

A cheesy salmon

IMG_9976 IMG_9982 IMG_9984 IMG_9990

 

 

Denna lax var en av dom som åts här om dagen när vi var så många. Till oss som inte åt det grillade köttet. Men så här mycket äter ju inte jag och Rose som inte äter kött så alla fick såklart testa. Dessutom så fick vi kvar till lunch dagen efter. Och det är tips, gör extra för de är så gott dagen efter. Dessa laxfileer var inte djupfrysta men det går såklart det med men låt dom tina innan dom kommer in i ugnen. Dom ska läggas in i folie i cirka 25minuter på 225 grader. Det fina med lax är att dom behöver inte blir helt igenom klara för att vara saftiga. Dom blir så saftiga och smakrika i folie så här tycker jag. Och det jag smaksatte den med var;

  • olivolja
  • citron saft och hackad skal
  • färsk chili
  • salt
  • svart nymalen peppar
  • riven permesan ost i mängder 😉

Så det är alltså det som är på laxen här och nu ska den i ugnen! MUMMA och trevlig kväll på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Home
    Andrea Brodin
    Mode
    Paulina Forsberg
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Hälsa
    Ida Warg
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Mode
    Petra Tungården
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Mode
    Emma Danielsson
    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Mode
    Mathilda Weihager
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Man
    Niklas Berglind
    Hälsa
    Fannie Redman
    Lifestyle
    Vanja Wikström