Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KALE & FLAX

IMG_0333 IMG_0335IMG_0339IMG_0341 IMG_0342 IMG_0343 IMG_0352 IMG_0355 IMG_0357 IMG_0362 IMG_0369 IMG_0373 IMG_0375 IMG_0376 IMG_0379 IMG_0412 IMG_0414 IMG_0419 IMG_0434 IMG_0447 IMG_0451

 

Kommer ni igåg när jag frågade er om tips på restauranger här i Barcelona för ett tag sedan..? Detta fick jag som tips av söta Anja!  Det var urhärligt och få starta dagen här! Frukosten blev serverad av Kale & Flax kan man ju säga. Mysig sista frukost med syster/moster Frida här innan hon åkte hem! När man kom dit redan utanför förstod man vad för ställe detta var( om inte redan på namnet), det låg nämligen färsk ingefära i hela fönsterna. Där innan för hade dom en egen juice station. Man kunde se genom glas när dom gjorde dom. Hällde upp alla dessa flaskor för hand och hade sig. Och sedan där man satt och åt såg man både köket öppet och som ni ser på bild, kylvarorna på övreplan med endast glas emellan. Så prydligt låg allt där uppe och råvarorna såg underbara ut! Så slog man upp menyn… Jihooo. Alltså från smoothies, juicers, nyttigt bakade smörgåsar, detsamma med muffins. Dom hade även oika bowls, alltså skålar med hälsosamma innehåll 🙂 Vi tog olika juicer men olika fyllda med godheter, min var den med aloe vera. Sen glutenfritt bröd med avokado, toppat med cayennepeppar. Den goda gröna skålen är en macka bowl, fylld med macka, sprirulina, fryst banan, citron, ananas.. Den godaste var nog Fridas cocomjölk yoghurt, MUMMMA!

Så tack Anja, och miljoner lycka till för snart kommer hennes lilla dotter till världen! Då får du ta hennes hit och visa kartan vart alla våra hälsobomber kommer ifrån i världen. Alba lyssnade och funderade och förstod nog inte alls vad mamma jag pratade om 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand