Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Morning rutins

IMG_9986 IMG_9992 IMG_9988

 

Jag fick frågan varför jag inte gett ut så mycket frukost tips.. Detta är svaret. Jag är så hungrig när jag vaknar att jag springer till kylen och slänger i mig vattenmelon. Sätter på kaffe-maskinen medan jag pressar en citron och häller det i ett glas och tar med vatten. Så det som finns kvar när jag sätter mig vid bordet är kaffen. Den njuter jag av till fullo. Mmmmm soya-latte är det. Sen vaknar min prinsessa Alba och vi myser till min mage kurrar igen och då blir det antingen ägg, chiapudding, gröt eller smörgås och då varierar jag mellan knäckebröd och någon härlig limpa. Sen här i Spanien har dom vansinnigt goda nötter 🙂 Nu vet ni lite hur min rutin har blivit som nybliven mamma och med frukost stunden. Jag har aldrig varit så här hungrig förut på morgonen som nu. Det beror på amningen tor jag. Hon suger ju ur min all näring. Den blir helt enkelt uppdelad i två min frukost. Men vi får se hur den ser ut sen när  jag är tillbaka i svedala. Där finns kanske inte vattenmelon kvar? Men tips från mig med detta är att börja alltid morgonen med ett stort glas vatten med citron i! Då vaknar kroppen på bästa sätt och nu vakna min lilla skatt därnere så vi hörs snart igen! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Låter gott & sunt med två frukostar:)! Har du kommit igång med träningen efter förlossningen? Hur tycker du kroppen känns nu när det har gått ett tag?
  Trevlig helg, lite i förskott:)!

  Nina 2015-09-17 20:51:05
  Svara
 • Grötälskaren här undrar lite hur man kan äta något annat till frulle? 😉 haha! Samtidigt som MÅNGA har väldigt svårt för just havregrynsgröt, men det är ju tur det finns något för alla…. Men vattenmelin till frulle låter inte helt fel, en knäckemacka med ägg till det med örtsalt på är mums!

  Elin 2015-09-17 19:40:19
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Haha juste, du älskar gröt! Det gör jag med, men måste variera mig.. och det kan man såklar göra med gröt med. Med både tillbehören i gröten och hur man gör den. Har du någon favorit? 🙂

   foodjunkie 2015-09-19 23:29:50
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand