Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Moring with my soulsista

IMG_0001 IMG_0003IMG_0025

 

För exakt en vecka sedan idag satt jag, Frida och Alba på frukost buffén på Art´s hotell. Dock utan batterier på både mobil och kamera. Eller jag hann ta exakt tre bilder och det blev dessa. Det var synd, hade velat visa er allt som fanns. Det fanns nämligen så mycket gott uppdukat på alla olika bord. Det fann tre olika kockar som stod och gjorde varsin syssla. Han som gjorde dom största våfflorna och pannkanorna framför en var otippat nog väldigt smal haha. Man kunde fylla dom med vad man ville. Vi tog en pannkaka med färska jordgubbar och nutella. Den ser ni på bild. Sen våfflan som inte kom med på bild som täckte en hel tallrik och hög som ett plommon hade vi sirap på. Det gick runt med olika juicer i karaffer och serverade vid borden och deras färskpressade apelsin juice smakade ljuvligt 🙂 Hade gärna suttit här idag med.. Och gärna delat med mig till er också. Men är ni i Barcelona så är detta värt ett besök för er som gillar frukost-bufféer. Idag kommer det en sak jag velat visa er men inte fått upp pga av dåligt internet så min snälla pappa ska lägga upp den från Sverige nu när han kommit hem. Är ni redo för en överraskning..? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind