Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BAD JOKE

IMG_8689

 

Kanske ska börja med att säga ursäkta.. Ursäkta mig för min hemskt tråkiga humor! Jag måste nog hem nu till verkligheten. Min hjärna går inte på högvarv just nu om man säger så. Jag kan inte så mycket om båtar så pysslar mest med Alba och er såklart om dagarna. Men min kamera strejkar så från någonting rolig som denna sjuka paprika man kan köpa hem och plantera så fungerar inte min kamera just nu. Ska åka och köpa ett nytt kort till den imorgon och testa. Men jag har lite recept att ge er ändå så ni kan känna lugnet 🙂 Men tror ni att det går att odla just denna? Hur i hela fridens namn går det till.. Någon som vet får gärna förklara? Det fanns alltså pussmunnar och annat också som jag inte vill visa bild på. Jag blir nog mer lite skrämd av detta än taggad på att odla penis paprikor på balkongen. Det här kommer låta jättefel, men vad är den besprutad med.. ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand