Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Last dinner in Barcelona

_DSC9715 _DSC9724

 

Eftersom jag hade lagat mat av allt som fanns i köket så blev det en sista middag igår ute på en resturang ute i hamnen. Mysigt och få känna av sista pulsen här i Barcelona med min stora och lilla kärlek! Bella hunden passade båten men hon var såklart saknad. Just nu när ni får det här inlägget sitter jag förhoppningsvis på flyget på väg till Arlanda. Och då med all packning.. som blev en hel del nu när jag skulle flyga själva. Barnvagn, bilbarnstol, babybjörn är bara lite av sakerna bara 😉 Jag är faktiskt jättetaggad på att komma hem och få träffa alla och få hemmarutiner! När jag landar ska jag faktiskt direkt på ett event som jag sett fram emot. Bara en snabbis så får Alba mysa med morfar på en barnvagnspromenad. Tänker att det blir lite mycket att flyga och sen in på ett event direkt. Men ett tips från mig till er som har barn, är gravid eller vill skaffa barn på tal om barnvagnspromenad.. Det en finns en Podd som heter det som är magiskt! Det är så kloka svar och bra frågor..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind