Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Rose in the kitchen

IMG_0536IMG_0540IMG_0539IMG_0546

 

Det här kallar jag lyx. Bli serverad mat! Det är sån njutning att få sitta och känna doften från köket när någon lagar mat tycker jag. Hoppas ni förstår mig rätt nu, för jag älskar mat på alla vis. Både att laga mat och att få äta mat. Inte bara min egen såklart, utan nästan tvärtom. Roligare att äta någon annans men att jag älskar att laga mat! Man gör sin mat på olika vis. Som bara en vanlig potatis gör vi på olika sätt. Att skära den på detta vis blev ju en annan upplevelse för sinne och smak. Bara in i ugn på samma sätt som när jag gör mina som klyftor med olivolja, salt och peppar 😉 Men nu till dom fantastiska zucchini bollarna!!! Tack till Rose som lagade detta och visade mig, längtar redan till nästa gång hon gör dom. HÄR har ni mina men dessa slår dom. Tycker jag, vad tycker ni? Det är lite olika eftersom mina är mer som pannkakor men ändå lite samma.. Det jag inte gör som var smart är att lägga den rivna zucchinin i en sil och pressa ur all vätska. Den drack vi så man får i sig det nyttiga också!

 • 2 st zucchini
 • 3 dl havregryn
 • 2 st ägg
 • vitlök
 • salt
 • peppar
 • chili
 • färska örter
 • (om man vill, hade vi inte hemma, men lägg  i en klick fetaost i mitten)

Ta upp en ”klump” med en sked och forma i handen och då kan man  pressa ur sista vätskan. Stek i olivolja och smör eller varför inte kokosfett. Det här är ett perfekt alternativ att göra för oss vegetarianer när alla andra vill ha köttbullar 😉 Nu ska jag packa lite mer.. Det tar sin lilla tid med all som ska med hem efter att ha varit borta nästan en månad. Så ber om för att detta inlägg kom sent här. Sov sött på er. Eller godmorgon för er som ser detta imorgon. Då är detta ett hett tips för middag! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson