Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Welcome

_DSC8890 _DSC8896 _DSC8893 _DSC8891

 

Där är han, morfar som passar lilla Alba just nu. Det här var ju en morgon promenad i Barcelona. Vilken bara blev några.. Hade önskat att jag fick mer rutin på det. Vi rörde på oss varje dag och tränade några men jag har inte kommit in i det. Det är svårt när man reser redan och på det ska jag tajma in då när Alba sover eller på kvällen för det har varit för varmt. Körde en gång innan jag åkte på Kampsportslabbet och dit LÄNGTAR jag nu! Kanske inte just den träningsvärken jag hade i typ två veckor i benen haha men man måste ju börja någonstans. Jag försökte härma det passet där men det är inte samma sak som i en tuff träningslokal som det var där. Gjorde 16 st armhävningar och hade träningsvärk.. Inte vad jag hade väntat mig men det gjorde mig bara mer taggad. Så hej höst, nya rutiner och träning, du är varmt välkommen! Har ni tips och råd så är det också varmt välkommet 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind