Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEST DAD EVER

_DSC9857_DSC9853

 

Tänk om alla på jorden var så här snälla. När jag vakna imorse så hade jag ett sms om att titta vid dörren. Där hängde det en påse med NYBAKT BRÖD och en annan present som jag ska visa senare. TACK världens bästa pappa! Min kyl ekade ju här hemma så detta var det bästa som kunde hända. Hade inte ens drömt att detta skulle kunna hända. Men som sagt så hade jag ingenting hemma så gick ner till mitt lilla fik under mig och köpte en kaffe och lite pålägg. Bästa starten på denna dag!

Detta var en surdegs limpa och tänkte faktiskt visa mer hur man göra i ett senare inlägg så ni får vara med från början. Det har varit full rulle efter jag åt den goda frukosten så har tyvärr inte kunnat eller hunnit att komma in här idag. Hoppas ni har förstående med det… SOV GOTT mina kära läsare! Nu håller jag på att somna raklång i soffan men ska krypa ner med min lilla Alba <3 Och om ni vill överraska någon så tveka inte, det där gjorde hela min dag. Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind